hero

Beton

Zeus Beton is steengoed in betonnen oplossingen. Zo zijn de poeren voor de kassenbouw wereldwijd een begrip en kent iedereen kent wel de bouwhekblokken op een bouwplaats. Klanten kennen Zeus Beton voornamelijk van de standaard fabricaten die wij uit voorraad leveren, maar ook voor maatwerkproducten zoals straatmeubilair, L-wanden of stootplaten is Zeus Beton de juiste partner.

Begrip in de kassenbouw

Vooral in de kassenbouw heeft Zeus Beton een stevige reputatie opgebouwd. Onze poeren, ontwikkeld samen met TNO, zijn een begrip in de kassenbouw. Zeus Beton produceert het unieke funderingspaaltje al sinds eind jaren zeventig en is wereldwijd marktleider op dit gebied. In de rekenapplicatie CASTA van TNO, die kassenbouwers gebruiken om hun kassen door te rekenen, zijn de Zeus paaltjes zelfs standaard opgenomen.

Bekijk onze producten

Solide partner stallenbouw

In de stallenbouw is Zeus Beton van oudsher  een solide partner voor het vervaardigen van roostervloeren, boxdekken en diepstrooiselboxen, opstort vloerelementen, stroroosters en onderslagbalken.
De meeste van onze prefab elementen worden onder KOMO productcertificaten geleverd en ons kwaliteitssysteem staat onder permanente controle van de KIWA.

Bekijk onze producten

Groots in maatwerk

Wij denken graag mee met onze klanten om tot een maatwerk oplossing te komen, de ene keer van een kant en klare tekening een mooi product maken en de andere keer vanuit een idee samen een product ontwikkelen en maken.

Hiernaast enkele voorbeelden  van maatwerkproducten.

Informeer naar de mogelijkheden